Schedule

Sessions by Cloud & Managed Services Speakers

Breakout Session

General Session

Networking/Expo Hall

8:00 AM - 12:00 PM

Golf Tournament
  240 min More Details

3:00 PM - 5:00 PM

Managed Services Institute Workshop
  120 min More Details

5:00 PM - 6:00 PM

Early Badge Pickup
  60 min More Details

6:00 PM - 7:00 PM

Meet & Greet Reception
  60 min More Details

8:00 AM - 9:30 AM

Registration Check-in
  90 min More Details
Breakfast & Expo Hall
  90 min More Details

9:30 AM - 9:45 AM

Opening Remarks
  15 min More Details

9:45 AM - 10:45 AM

Executive Panel: The Path Ahead for Managed Service Providers
  60 min More Details

10:45 AM - 11:15 AM

Session
  30 min More Details

11:15 AM - 12:15 PM

Keynote - Jason Dorsey
  60 min More Details

12:15 PM - 2:00 PM

Lunch & Expo Hall
  105 min More Details

2:00 PM - 2:50 PM

Breakout Sessions
  50 min More Details

3:00 PM - 3:50 PM

Breakout Sessions
  50 min More Details

4:00 PM - 4:50 PM

Breakout Sessions
  50 min More Details

6:00 PM - 7:30 PM

BBQ & Beer Networking Reception
  90 min More Details

8:00 AM - 9:30 AM

Breakfast & Expo Hall
  90 min More Details

9:30 AM - 10:30 AM

Panel
  60 min More Details

10:30 AM - 11:30 AM

Panel
  60 min More Details

11:30 AM - 1:00 PM

Lunch & Expo Hall
  105 min More Details

1:00 PM - 1:50 PM

Breakout Session 1
  50 min More Details

2:00 PM - 2:50 PM

Breakout Session 2
  50 min More Details

3:00 PM - 3:50 PM

Breakout Session 3
  50 min More Details

6:00 PM - 8:00 PM

Maggie Mae's Reception and Dinner
  120 min More Details

Platinum Sponsors

Gold Sponsors

Silver Sponsors

About